Verander management

De middelmanagement bibilotheek 4 - Verandermanagement 1e druk is een boek van Karin Bech uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058711083

Veranderen. Er wordt veel over gesproken, meer over gespeecht en het meest over geschreven. In theorie weet iedereen hoe het moet. Maar zoals wel vaker staan de beste stuurlui aan wal. Want hoe zorg je er als manager voor dat er daadwerkelijk iets verandert? Hoe stimuleer je je mensen z dat ze de zaken met andere ogen gaan bekijken en het voortaan anders willen doen?

Zelf de verandering zijn Gandhi heeft het zo mooi gezegd: 'We must become the change we want to see.' We moeten de verandering voelen, worden, eigenlijk gewoon zijn, om onze medewerkers 'mee' te krijgen. Ondanks dat er al zoveel over geschreven is, maakt de literatuur het ons nog steeds niet gemakkelijk om een antwoord te vinden. Integendeel zelfs: het wemelt van de verandermodellen, systemen en theorie n. Allemaal even afstandelijk. En zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Theorie en praktijk van veranderen Met Verandermanagement hebben we hier verandering in gebracht. De auteur heeft niet alleen alle erkende verandertheorie n voor je verzameld, ze heeft ze bovendien vertaald en gecombineerd tot n concrete hands-on aanpak. Eindelijk een boek dat niet verzandt in theorie en jargon, maar je praktisch uitlegt hoe je je volgende verandertraject aanpakt. Aan de slag!

Middelmanagement Bibliotheek Dit boek maakt deel uit van de Middelmanagement Bibliotheek, een reeks boeken die gemaakt wordt in nauwe samenwerking met het Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen (ISBW). In alle boeken vind je een degelijke theoretische onderbouwing en praktische aanwijzingen, tips en tools.


3 views0 comments

Recent Posts

See All