sbbSLIM Mobile App

Sinds kort beschikken de klanten die met sbbSLIM werken over een extra troef om efficiënt samen te werken met hun accountant: de sbbSLIM Mobile App!


In deze eerste versie van de sbbSLIM Mobile App ligt de focus op de kernfunctionaliteit: de login van uw klant-ondernemers, de koppeling met één of meerdere dossiers en het doorsturen van facturen en bonnen naar het sbbSLIM portaal van de klant.


Daarnaast worden ook de kerncijfers van de geselecteerde onderneming getoond binnen de App en heeft de klant de mogelijkheid om mobiel te zoeken binnen het digitaal documenten-archief.


De sbbSLIM App is uiteraard verbonden met het sbbSLIM klantenportaal, waardoor de documenten met één druk op de ‘Verzenden’ knop kunnen worden doorgestuurd naar de geselecteerde digitale postbus. Gemakkelijker kan niet.



Voor bonnen heeft de klantondernemer ook de mogelijkheid om extra informatie betreffende het document mee te geven (zoals categorie, bedrag en betaalmethode). Deze informatie zal door sbbSLIM optimaal benut orden tijdens de herkenning en verrijking om een zo correct mogelijk boekingsvoorstel op te stellen voor het betreffende bonnetje.


Op deze manier vervoegt de sbbSLIM Mobile App de waaier aan invoerkanalen die de sbbSLIM-gebruikers reeds tot hun beschikking hebben, zoals upload & scanning vanuit het klantenportaal, specifieke e-mail adressen, integratie met Dropbox, etc…


In volgende versies van de sbbSLIM Mobile App zullen extra functionaliteiten worden toegevoegd.


Waar is de App terug te vinden?


De sbbSLIM app is beschikbaar voor zowel iOS als Android, je kan deze terugvinden in de appstores onder de naam ‘sbbSLIM’ (ontwikkelaar van de app: Clearfacts).


https://apps.apple.com/be/app/sbbslim/id1474063247?l=nl

https://play.google.com/store/apps/details?id=cf.clearfacts.sbb&hl=nl

6 views0 comments