Kobalt Legal "Een grensverleggend advocatenkantoor met passie voor arbeidsrecht & ondernemingsrecht"


Kobalt legal levert krachtige oplossingen aan nationale én internationale bedrijven. Innovatie, betrokkenheid en doorgedreven specialisatie maken het verschil. Onze advocaten zijn creatieve denkers die zeggen waar het op staat, to the point en onomwonden. Maar ondernemen en groeien doe je niet van probleem naar probleem. Daarom zijn wij voor onze cliënten een constante vertrouwenspersoon en koesteren wij langetermijn samenwerkingen. Onze advocaten zijn 100% onafhankelijk maar investeren reeds 20 jaar in uitstekende contacten met specialisten uit alle takken van het recht, alsook accountants, sociale secretariaten, notarissen, enzovoort, KOBAL Legal levert dan ook totaaloplossingen.


We Excel


Bij Kobalt Legal draait alles om werken en ondernemen. Wij helpen bedrijfsleiders en werknemers bij alle aspecten van hun professionele leven.

​De opstart van een onderneming, het sluiten van overeenkomsten, verkoop, distributie, tewerkstellen van mensen, herstructureren, concurreren, ontslag… het hoort allemaal tot ons werkterrein. Wij begrijpen de dynamiek en kennen de spelregels.


We share


Onze ervaring delen we graag. Dat doen we in de eerste plaats online, via onze websites en sociale media. Maar ook offline zijn al onze medewerkers actief. Zo schrijven ze voortdurend mee aan handboeken en artikels in verschillende, juridische tijdschriften.

Daarnaast geven ze regelmatig opleidingen en interviews . Op die manier blijven we up to date en betrokken bij de laatste ontwikkelingen.


We focus


Bij Kobalt Legal kijken we graag op een andere manier naar de dingen. Wij blijven niet aan de zijlijn, maar denken en doen actief mee. Betrokkenheid, know how en een praktische mindset leiden ons steeds tot de beste oplossingen.

Een duurzame samenwerking is altijd ons doel. Wij creëren daarom niet enkel oplossingen, maar zoeken ook naar nieuwe mogelijkheden.


We employe


Kobalt Legal is steeds op zoek naar enthousiaste advocaten en medewerkers.

Ben je doordrongen van het werk- en ondernemingsleven? Heb je durf en drive? Ben je bereid om die extra mile te gaan voor onze cliënten? Werk je goed en graag in team? Dan is een carrière bij Kobalt Legal echt iets voor jou.

Kom snel kennismaken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.


Contact


Kobalt Legal

Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

Lijsterbeslaan 8

2950 Kapellen

Tel: +32 3 232 20 84

Email: info@kobaltlegal.be

Website: https://kobaltlegal.be

38 views0 comments

Recent Posts

See All