Ifacto @ HumanITi "Bolletje"

Vanaf 17/09/2019 start Thibaut D'Hoop een "Digital Learning Journey" track Operations bij HumanITi.


Studierichting


"Stage/WerkervaringHowest Bachelor Netwerkeconomie 2016-2019"


Een bachelor Netwerkeconomie geeft mij een basiskennis in de meeste aspecten van economie. Hierdoor heb ik de competenties om efficiënt over afdelingen heen te communiceren met een begrip over wat het doel is. Dit is zeer handig wanneer er projecten opgericht worden over verschillende afdelingen heen.


Met onze opleiding hebben wij ook een basis gezien van ERP en CRM met het programma Navision.


Stage/Werkervaring


Dankzij deze opleiding heb ik een stage van vier maanden mogen genieten bij ADIFO-Software, waar ik mij verdiept heb in de integraties tussen Dynamics 365 F&O en externe software. Dit wil zeggen dat ik een standaard heb gecreëerd voor de nieuwe Microsoft Dynamics 365 F&O die wij kunnen meegeven aan de consultants en de klanten om een duidelijk beeld te geven wat verwacht wordt bij elke import of export van en naar Microsoft Dynamics 365.


Digital Learning Journey "Praktijkervaring"


Het doel van de track Operations is zoveel mogelijk vanuit business processen vertrekken om deze op standaard manier te vertalen naar een applicatie. De ERP applicatie die wordt gebruikt binnen Bolletje BV is Microsoft Dynamics AX2012.Mcrosoft Dynamics AX2012


Microsoft Dynamics AX is een Enterprise resource planning (ERP)-oplossing voor middelgrote en grote organisaties die mensen in staat stelt om doelmatig te werken, om wijzigingen te beheren en om op wereldwijd niveau te concurreren. Microsoft Dynamics AX werkt als en met vertrouwde Microsoft-software en is een oplossing die financiële, bedrijfsinformatie- en voorraadketenprocessen automatiseert en stroomlijnt op een manier die u helpt bij uw business.


De onderwerpen in dit onderdeel bieden informatie over de Microsoft Dynamics AX-werkruimte, vaak gebruikte taken die elke gebruiker kan uitvoeren, Enterprise Portal voor Microsoft Dynamics AX-informatie en informatie over toegankelijkheidsproducten en -diensten van Microsoft.

40 views0 comments