DE NOODZAKELIJKE REVOLUTIE


Er is een revolutie op komst. Wereldwijd gooien bedrijven als DuPont, Coca-Cola en Nike het roer om. Ze beperken zich niet langer tot het alledaagse zakendoen maar wagen zich aan innovatieve strategieën die een blijvende verandering teweeg moeten brengen. Waarom? Omdat ze zich realiseren dat niet alleen de toekomst van onze bedrijven maar ook van die van onze planeet op het spel staat.

'De noodzakelijke revolutie' markeert het begin van een nieuw tijdperk. We moeten af van de wegwerpmaatschappij die onze natuurlijke hulpbronnen langzaam maar zeker uitput. Om dat te bereiken is het van belang dat organisaties en individuen wereldwijd hun grenzen verleggen en de handen ineen slaan.

In dit baanbrekende boek laten Peter Senge en zijn coauteurs zien hoe werkelijk iedereen zijn eigen bijdrage kan leveren aan deze grote ommekeer. U krijgt specifieke strategieën en actiepunten aangereikt waarmee u uw eigen denk- en handelwijze en die van uw organisatie kunt veranderen. 'De noodzakelijke revolutie' is daarmee een onmisbaar boek voor iedereen die effectief om wil gaan met de grootste uitdaging van onze tijd.

Laat u inspireren door organisaties en individuen die u voorgingen en samen grensoverschrijdend werken aan een duurzame wereld.

Dit boek is de vertaling van 'The Necessary Revolution'.

3 views0 comments

Recent Posts

See All