Baas boven baas

Baas boven baas (m/v) 1e druk is een boek van P. Elfferich uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058710895

Baas boven baas (m/v). Spelbepalende communicatie binnen organisaties

Wie gaat er nou niet harder lopen na een persoonlijk complimentje van zijn baas! De manier waarop je als manager dagelijks communiceert is een van de meest effectieve en krachtige instrumenten om mensen te motiveren. En dus ook h t middel om je als manager te onderscheiden ...

De core business van managers en leidinggevenden is praten, mailen, vergaderen, gesprekken voeren, telefoneren en weer praten. Communiceren dus, in alle soorten en maten en met iedereen: medewerkers ... leidinggevenden ... collega's .... afdelingen. In die rol zijn managers - in de ogen van hun medewerkers - de verpersoonlijking van de bedrijfsleiding, dragers van de organisatiecultuur en rolmodel. Spelbepalers dus, van succesvolle dagelijkse communicatie binnen organisaties.

Baas boven baas (m/v) is de uitkomst van interviews en groepsgesprekken met tientallen managers van toonaangevende bedrijven over hun visie en aanpak van de communicatie in hun organisatie. Dat maakt Baas boven Baas (m/v) geen boek over (middel)managers, maar met name een boek met, door en vooral voor managers.

* Het nieuwste boek van de succesvolle communicatie-auteur Pim Elfferich. * Met cases van organisaties als Zwitserleven, Tempo Team, CSU en de Openbare Bibliotheek Amsterdam. * Met veel nieuwe inzichten en een praktisch communicatie-abc vol voorbeelden en tips.

Pim Elfferich - 150 blz - NUR 810 - maart 2008 - 22,95 - ISBN: 978 90 5871 089 5


9 views0 comments

Recent Posts

See All